Orașul Cluj-Napoca

Fii tu primul!

Implică-te! Cluj în imagini

Organizații

Informații despre organizațiile din Cluj-Napoca.

Fundația Părinți Clujeni

Misiunea Fundației Părinți Clujeni este aceea de a coagula și cataliza interesele tuturor părinților din județul Cluj, interese legate de o viață mai bună pentru copiii și familiile lor.

Află mai multe

AEGEE Cluj-Napoca

AEGEE Cluj-Napoca s-a constituit în 9 Mai 1991, de ziua Europei, marcând astfel idealul organizaţiei, de liberă mobilitate şi eliminare a prejudecăţilor legate de diferenţele istorice si sociale ale Europei Centrale şi de Est.

Află mai multe

Organizația Studenților Farmaciști

Organizaţia Studenţilor Farmacişti din Cluj-Napoca a fost fondată în 1995. De atunci, organizația îşi asumă (prin statut) responsabilitatea de a reprezenta studenţii facultăţii de Farmacie în faţa forumurilor de conducere ale Universităţii și să contribuie la formarea profesională a studenţilor pe care îi reprezintă şi a voluntarilor pe care îi cuprinde. Aceasta, alături de promovarea rolului de promoter de sănătate pe care îl are un viitor farmacist.

Află mai multe

Fundaţia Noi Orizonturi (FNO)

Înfiinţată în anul 2000, Fundaţia Noi Orizonturi (FNO) are misiunea de a promova modele de educaţie prin experienţă de calitate, dezvoltând abilităţi de viaţă în rândul tinerilor, ca o strategie de dezvoltare durabilă a societăţii.

Află mai multe