Orașul Cluj-Napoca

Fii unic!

Implică-te! Cluj în imagini

Voluntari pentru Idei și Proiecte (VIP) Cluj

VIP Cluj este o organizație formată exclusiv din studenți, care le oferă acestora cadrul necesar pentru ca ei să se dezvolte pe diferite domenii, organizația fiind filiala locală a VIP România.

Potențialul studenților de la Cluj, pe care l-am descoperit de-a lungul anilor prin interacțiunile din proiectele naționale, ne-a încurajat să ne orientăm resursele și energia către comunitatea studențească de aici. În al cincisprezecelea an de existență, Voluntari pentru Idei și Proiecte face un pas către misiunea sa: extindem inițiativa, curajul și pasiunea pentru inovație și schimbare.

Ce ne dorim este să aducem VIP cu tot ce înseamnă el, cu misiunea și cultura sa organizațională, cu bune practici la care am lucrat timp de 15 ani, și să construim împreună cu studenții de la Cluj o societate românească în care tinerii își propun să devină profesioniști și să realizeze, adunați în comunități, schimbări considerabile în societate.

De peste 15 ani de implicare în domeniul educației, VIP România organizează o serie de proiecte pentru studenții interesați de diverse domenii, oferindu-le șansa de a testa varianta activității și studiului extrașcolar. O educație puternică se bazează pe armonia dintre teoretic și practic, iar VIP asigură contextul favorabil învățării practice, dar completează, în același timp, și cunoștințele teoretice.

În plus față de interesul pentru studenți, VIP investeşte constant în membrii organizației prin responsabilizare progresivă, prin training-uri, prin crearea unui mediu propice învățării, dezvoltării personale și profesionale, ascuțirii minții și caracterului.

VIP Cluj vrem să devină organizația cea mai bine poziționată în comunitatea studențească în ceea ce privește dezvoltarea profesională a tinerilor, cu o serie de parteneriate strategice în Cluj și nu numai, având în jurul ei o comunitate de oamenivaloroși.

Contact

Ultima actualizare:

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.