Orașul Cluj-Napoca

Distrează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Ziua Porţilor Deschise la Facultatea de Chimie şi Inginerie Chimică (UBB)

Data
Access
gratuit
Loc
Universitatea Babeș-Bolyai (UBB)

Sâmbătă, 22 Octombrie 2011, Facultatea de Chimie și Inginerie Chimică a Universității Babes-Bolyai din Cluj-Napoca organizează Ziua porților deschise.

Aflat la a treia ediție, evenimentul acoperă palete largi de interese, de la elevul de gimnaziu până la cel aflat în pragul bacalaureatului, de la profesorul de chimie la părintele preocupat de posibilitățile de validare profesională a copiilor săi.

Își deschid porțile circa 20 de laboratoare ale instituției. Acestea sunt reprezentative pentru majoritatea aspectelor chimiei, tehnologiei și ingineriei chimice. Ele reflectă de asemenea viața cotidiană a unui student la această facultate cât și domeniile principale de cercetare.

Vor fi prezentate interactiv experimente simple și atractive, concepute pe grupe de vârstă și interese. Grupurile de vizitatori beneficiaza de ghid propriu din partea facultății, pe trasee fixe.

În paralel cu activitățile din laboratoare, la ore fixe, în curtea facultății se prezintă un ansamblu de demonstratii practice ale magiei chimiei. Acestea devin pe parcursul zilei puncte principale de atracție ale vizitatorilor.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.