Orașul Cluj-Napoca

Vinde!

Implică-te! Cluj în imagini

The Show Must Go On

Data
Loc
Irish & Music Pub Cluj-Napoca

Joi, 24 Noiembrie, începând cu ora 20:00, Welcome2Cluj şi PMA Invest ă invită la un concert memorabil: The Show Must Go On – 20 de ani fără Freddie – Concert Tribut Freddie Mercury – susţinut de QUEEN UNPLUGGED PROJECT (Tribute Band, Ungaria) în Irish Music Pub.

QUP este un qvartet din Budapesta, care intră pe scenă cu o producţie unică. Folosindu-se numai de două chitări acustice şi căteva instrumente de percuţie, colorate de partituri vocale puternice, au transpus piesele originale în formă acustică, schimbându-le atât ca sunet şi compoziţie, cât şi orchestraţie.

Totul a început cu un strop de umor, lângă un „foc de tabără”, undeva prin anul 2004, şi împotriva tuturor aşteptărilor, într-o perioadă relativ scurtă, băieţii au cunoscut un succes rapid. Acceptând un numărul tot mai mare de cereri şi invitaţii, au devenit cunoscuti şi pe plan internaţional, totul culminând în anul 2008 cu concertul susţinut în Marea Britanie, la Întâlnirea Internaţională a Fanilor Queen (Official International Queen Convention).

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.