Orașul Cluj-Napoca

Fii tu primul!

Implică-te! Cluj în imagini

TiMAF

Data
Loc
Cluj-Napoca

În perioada 27 Septembrie 2013 – 13 Octombrie 2013, în Cluj-Napoca va avea loc TiMAF (Transylvania International Music and Art Festival), ediția a III-a.

Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania (TiMAF) se bazează pe un concept unic axat pe diversitatea a zece arte consacrate: muzică, dans, arte plastice, teatru, literatură, street arts, publicitate, arte decorative și design, gastronomie și arhitectură.

Urmând tradiția anului trecut, publicul va avea șansa de a face cunoștință cu frumusețea celor zece arte prin intermediul celor trei componente principale: main eventul, în cadrul căruia vor fi invitați artiști de renume național și mondial pentru a face demonstrații în domeniile pe care le reprezintă, componenta competițională, prin intermediul căreia TiMAF va ajuta la promovarea și lansarea tinerilor artiști și totodată la stimularea creativității acestora și nu în ultimul rând, cea de a treia componentă este cea educațională. La această componentă, artele TiMAF vor fi promovate prin intermediul unor workshopuri susținute de instructori din fiecare domeniu, în încercarea de a atrage un public cât mai divers spre cultură.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.