Orașul Cluj-Napoca

Respectă!

Implică-te! Cluj în imagini

Și TU Poți

Data
Loc
Cluj-Napoca

Marți, 10 septembrie 2013, între orele 17:00 și 22:00, la Hotel Golden Tulip Cluj-Napoca va avea loc turneul național de dezvoltare personală Și TU Poți.

Speaker-ul motivațional Cristian Fertea te va conduce pe tărâmul autorealizării.

Evenimentul propune tuturor celor interesați să-și descătușeze potențialul interior o viziune originală. Concepte simple și ușor de aplicat din zona dezvoltării personale se îmbină cu acordurile muzicale și imaginea vizuală (videoproiecții).

Importanța creării unei conexiuni emoționale profunde în rândul publicului, adecvată momentelor de introspecție din timpul seminarului, i-a determinat pe organizatori să includă în conceptul evenimentului elemente artistice muzicale și vizuale. Cvartetul Academiei Succesului va interpreta lucrări de muzică simfonică alese cu atenție, iar imaginile vor susține mesajul muzical, într-o îmbinare fabuloasă ce produce cu adevărat schimbări în plan personal.

În cadrul evenimentului va avea loc lansarea oficială a cărții motivaționale Și TU Poți, iar seara se va încheia cu un cocktail și sesiunea de autografe și fotografii, ceea ce va crea pentru participanți posibilitatea de networking și interacțiune cu autorul. În plus, organizatorii evenimentului în parteneriat cu agentia Happy Tour Cluj-Napoca te invită să intrii în cursa brand ambasadorilor Și TU Poți și oferă ca premiu o excursie de cinci stele pentru două persoane, all inclusive, în Turcia.

Evenimentul este organizat de Academia Succesului.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.