Orașul Cluj-Napoca

Fii tu primul!

Implică-te! Cluj în imagini

George Roșu – Singurele mele cinci griji desenate

Data
Access
gratuit
Loc
Cărturești Cluj-Napoca

În perioada 13 Septembrie 2013 – 24 Octombrie 2013, Cărturești Cluj-Napoca te invită să vizitezi expoziția George Roșu – Singurele mele cinci griji desenate.

Motto: acuzat că nu desenează de către cei care desenează şi că nu scrie de către cei ce scriu, George Roşu insistă că da.

Sunt cinci griji multe sau puține? Cum se desenează o grijă? Dacă din senin ar aparea una nouă, nu te-ai îngrijora că riști să strici echilibrul celor 5? Sau că vei fi acuzat de inducere în eroare de către cei care au crezut în realitatea acelui ”singurele”? Acestea sunt doar câteva sugestii de întrebări pe care i le puteți adresa lui George Roșu la vernisajul expoziției sale dacă titlul ei vă lasă circumspecți și deconcertați. Noi credem, totuși, că răspunsurile vor veni mai degrabă pe cale vizuală.

Singurele mele cinci griji este titlul seriei de cinci printuri/desene realizate în cursul unei perioade de câteva (probabil chiar cinci) zile. Subiectele sunt inspirate din întâmplări personale trecute printr-un filtru (numit uneori) artistic, devenind astfel posibile realităţi (numite uneori poveşti).

Pe lângă cele 5 griji, George Roșu mai are și un blog: .

Vernisajul expoziției va avea loc vineri, 13 Septembrie 2013, începând cu ora 19:00.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.