Orașul Cluj-Napoca

Implică-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Rehab Nation

Data
Access
10 lei
Loc
Irish & Music Pub Cluj-Napoca

Joi, 29 Martie 2012, începând cu ora 21.00, CZB împreună cu Irish & Music Pub prezintă concertul Rehab Nation, care se află în turneul de relansare a albumului “International”. În deschidere vor cânta cei de la Votska.

REHAB NATION promovează melodii atractive, cu versuri compuse pe o notă mai personală, și ritmuri world music, ska-punk. Formaţia şi-a propus să încerce să reînvie o parte din spiritul nostalgic al vremurilor când melodiile aveau conţinut.

În era aceasta de globalizare fenomenul de world music începe să câștige mult mai mult teren, și noi am încercat să contopim în stilul nostru efecte din muzica occidentală – dar avem și accente balcanice. Vorbim despre probleme globale dar în același timp tratăm aceste probleme dintr-o perspectivă locală. Multiculturalismul este singurul cuvânt care îmi vine în minte în acest context cu care pot caracteriza ceea ce facem noi. Deși Uniunea Europeană este o instituție predominant politică și noi nu vrem să avem nimic de a face cu politica – doar să evidențiem niște probleme mondene care ne afectează pe toți, ideologiile noastre sunt foarte asemănătoare deși la un nivel complet diferit.
Gagyi Botond (Rehab Nation)

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.