Orașul Cluj-Napoca

Informează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Irish & Music Pub

Despre Irish & Music Pub toată lumea din Cluj – și nu numai – știe că este un loc nonconformist, în care se organizează foarte multe concerte. Mai puțină lume știe însă că localul are alocată o lungă pagină în istoria Clujului și că, în urmă cu zeci de ani, părinții și bunicii tinerilor de azi se prea poate să fi băut cel puțin o bere aici.

Lucrurile au evoluat însă, iar Pub-ul, acest loc – simbol al Clujului, s-a adaptat legilor impuse de societatea capitalistă, păstrându-și însă nealterat farmecul. Astfel, Irish & Music Pub găzduiește și în prezent pe scena sa nume importante ale muzicii, atât românești (Compact, Urma, Luna Amară, Byron, Kumm, Negură Bunget, Grimus, Omul cu Șobolani, Sarmalele Reci, AB4, EMIL, Puya, Paraziții, Mircea Vintilă, Ducu Bertzi etc.) cât și străine (Vader, Samael, Pro Pain, Evergrey, Neo, Dead Pope’s Company, Horse The Band, The Toasters și alții). Iar dacă în urmă cu zece ani se mândrea cu audiții de Led Zeppelin, Deep Purple, Eric Clapton sau The Doors, astăzi se mândrește cu evenimentele organizate.

Irish & Music Pub are o mare deschidere față de genurile muzicale actuale (indie, rock, metalcore, black metal, ska, reggae, pop, hip-hop, punk, alternative, acoustic, funk, jazz) dar promovează în acelați timp și muzica folk. Astfel, Joia de Folk sub Felinare a devenit un simbol al Pub-ului, iubitorii muzicii folk având ocazia de a se întâlni cu nume precum Mircea Vintilă, Emeric Imre, Ioan Gyuri Pascu, Ducu Bertzi, Magda Puskas, Vali Moldovan, Grupul Poesis, Maria Gheorghiu, Ioan Onișor, Ionuț Mangu, Mișu Călian, Mirona Pascu și mulți alții.

În plus, în Pub veți avea deseori ocazia să asistați la concerte de jazz, la piese de teatru și la lansări de carte. Suntem iubitori de cultură și vrem să o promovăm.

Dacă doriți să vă bucurați de un vin sau de o de bere, să gustați bunătățile pe care pub-ul vi le pune la dipoziție sau să luați parte la concerte care cu siguranță vă vor face serile mai frumoase, adresa la care ne găsiți este strada Horia, numărul 5, Cluj-Napoca.

Program de funcționare

  • luni – sâmbătă / 10:00 – 4:00
  • duminică / 18:00 – 4:00

Contact

Ultima actualizare:

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.