Orașul Cluj-Napoca

Muncește!

Implică-te! Cluj în imagini

Flying Circus Pub

Cluj by day, Cluj by night. Nu e temă la engleză oral. Demult tare, pe vremea când Avram Iancu n-avea surle şi trâmbiţe, când Cluj Arena era science fiction şi purecele se încălţa cu treişpe perechi de shoes cu şireturi late luate din expediţie la Holbura în BN, în Cluj erau trei beciuri: Music Pub, Melody şi Student.

Că erai roller sau skater, rocker sau punker sau rapper, te găseai cu toată lumea. Nu era foarte greu având în vedere că era vreo mână de oameni exaltaţi şi frumoşi, mari adoratori de bahică bere, sau local V33 care se stinge invariabil cu low-budget helas.

Şi astea trei beciuri erau centrul Cluj by night, strasse-ul sau floaşterul sau axis mundis-ul oricui care vroia să bea, să povesteacă nimicuri metafizice sau să facă schimb de bancuri. Un lucru era constant: muzica. Bună, cu mesaj, cu lyrics-uri războinice sau înduioşătoare.

Concertele în Music Pub, când ajungeai la 8 să prinzi loc pe şemineu: locul de belvedere, party-urile cu rap si hardcore din Melody şi Student, unde mergeai doar ca să te aduni, ca să îţi urli non-conformismul lumii, să-i arăţi că sunt şi unii mai şui, mai ne-lafel, mai ne-normali. Nu conta eventul sau attendingul pe Facebook, nu conta că mergeai singur sau cu gaşca, era frumos că era. şi beciurile ăstea trei ne-au învăţat pe noi, ăştia din Cluj, să trăim în beciuri, ne-am adaptat, aproape că ne-au crescut branhii şi acum ne găsim refugiul de târâtori nocturni tot în beciuri. De asta iubim Flyingu’ sau Circu`, că e Beciul ăla care ne adună, unde găseşti mereu pe careva cu care să împarţi o poveste, o bere, o ţigară sau o iubire de-o noapte. Că-i muzică bună, că sună tare şi limpede ca cristalul, că de cele mai multe ori e live şi mereu inteligentă, cu lyricsuri din ălea de care vorbeam mai sus. Că-i rock, sau punk, sau post-punk, sau indie, sau brit sau alternativ, muzica e backgroundul ăla care ne aduce împreună. Aşa că lasă cititul, mai ia-ţi o bere şi uită-te în jurul tău, garantat vei găsi pe cineva care te face să râzi din suflet şi să înţelegi de ce Circul Zboară.

Program de funcționare

  • duminică – mieruri / 17:00 – 4:00
  • joi – sâmbătă / 17:00 – 6:00

Contact

Ultima actualizare:

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.