Orașul Cluj-Napoca

Împărtășește!

Implică-te! Cluj în imagini

Moonlight Breakfast

Data
Loc
Euphoria Music Hall Cluj-Napoca

Vineri, 27 Septembrie 2013, începând cu ora 22:00, Euphoria Music Hall Cluj-Napoca te invită la un concert cu trupa Moonlight Breakfast.

O combinație de jazz, soul, dance și electro ce pornesc din acompaniamentul celor patru artiști care formează trupa Moonlight Breakfast. După ce și-au promovat un stil unic numit „retroelectro”, trupa românească actualmente stabilită la Viena s-a remarcat pentru prima dată în concertul de deschidere pentru Jamiroquai, concert urmat mai apoi de un turneu național alături de Red Bull și lansarea albumului „Shout”, la acesta din urmă beneficiind de sprijin din partea Orange România.

În palmaresul lor se enumeră și ocuparea locului întâi în topurile muzicale din România, dar și intrarea în top zece Superfly pentru albumul anului 2012 cu „Shout”.

Moonlight Breakfast s-au remarcat în România prin turneul pus la cale de Orange România pentru promovarea rețelei 4G, unde hologramele artiștilor au putut fi vizibile în tour bus-ul care a înconjurat întreaga țară, eveniment urmat mai apoi de participarea la Summer Well (România) și Spirit of Burgas (Bulgaria).

Evenimentul face parte din cadrul TiMAF.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.