Orașul Cluj-Napoca

Gândește!

Implică-te! Cluj în imagini

Last of the Famous

Data
Access
5 lei
Loc
Flying Circus Pub Cluj-Napoca

Sâmbătă, 18 Februarie 2012, începând cu ora 22:00, Flying Circus Pub te invită la Last of the Famous.

Flying Circus Pub vrea să împingă limitele curiozității tale puţin mai departe. Cine e omul din spatele cortinei? Cine este cel care a reuşit să te ţină o noapte întreagă pe ringul de dans? E solistul trupei tale preferate? Sau e persoana cu care ai baut o bere zilele trecute? Toate aceste întrebări vă vor împânzi cu siguranţă creierul la petrecerea The Last of the Famous. Dj-ul îl vom face nevăzut pentru că știm că, „legat la ochi”, ți se vor amplifica simțurile. Muzica trebuie readusă în prim-plan! Îți propunem, aşadar, resuscitarea canalelor de percepție pentru ca muzica sa fie trăită, fiindcă ea e adierea care te surprinde când, metamorfozată în vers, rescrie istoria lumii.

Dacă ochii tăi sunt încă atrași de etichetă, află că playlistul este bine ales, astfel încât genuri precum Indie Rock, Indie Pop, Post Punk, New Wave, Electronica sunt integrate perfect în circuitul Last of the Famous. Nu suntem în măsură să vă spunem dacă veţi afla răspunsurile şi nu vrem să vă stricăm surpriza, însă un lucru este cert: o să aveţi de-a face cu cea mai bună selecţie de muzică indie pe care aţi întâlnit-o până acum la vreo petrecere din Cluj Napoca!

În cazul în care toate acestea te-au făcut curios, recomandarea este ca în 18 februarie, înainte să pornești înspre Flying Circus Pub, cotidianului să-i declari răspicat: ,,I love you, but I’ve chosen Saturday!”

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.