Orașul Cluj-Napoca

Creează!

Implică-te! Cluj în imagini

Desperado

Data
Loc
Diesel Club

Vineri, 24 Februarie 2012, începând cu ora 21:00, Diesel Club te invită la un concert Desperado.

Desperado este singura trupă de country-rock din Romania, s-a înfiinţat în anul 1998 şi, în decursul anilor,a participat la peste 700 de concerte,evenimente sau emisiuni TV. Formaţia a avut participări la festivalul Mamaia( 2001 şi 2002), Eurovision (2002, 2003, 2006 şi 2007 unde a obţinut locul 2) şi a câştigat trofeul Cerbul de Bronz în 2008. Trupa are şi un bogat repertoriu internaţional din care fac parte piese de la Eric Clapton,Eagles şi Dire Straits pâna la James Blunt şi Queen.

Discografie:

2000-Promit ca nu mai beau(Zone Records)
2001-Oameni de treaba (Cat Music/Media Services)
2003-La fel ca tata (Cat Music/Media Services)
2004-Greatest Shits (Cat Music/Media Services)
2007-Raspundem ascultatorilor (DDV Records)
2011(in pregatire)-Nemuritor de foame (DDV Records)

Componenţa:
Sandy ”The gun” Deac – vocal, chitară, keyboards
Kovacs “Indiana Jones” Laszlo – chitară
Edi ”Rider” Raita – voce, keyboards
Vlad “PG Suckermann” Spatar – bass,vocal
Mihai “R-Igloo” Boldea – tobe
Ovidiu “Yezekill” Buhatel – manager,sound designer

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.