Orașul Cluj-Napoca

Vinde!

Implică-te! Cluj în imagini

Elling

Data
Access
10 / 40
Loc
Teatrul Național Lucian Blaga

Sâmbătă, 17 Octombrie 2015, începând cu ora 19:00, Teatrul Naţional Lucian Blaga Cluj-Napoca te invită la spectacolul de teatru intitulat Elling de Axel Hellstenius, o adaptare după romanul Fraţi de sânge de Ingvar Ambjomsen.

Traducerea şi adaptarea: Petre Bokor. Regia: Sorin Misirianţu. Regia şi scenografia: Sorin Misirianţu. Scenografia: Sorin Misirianţu. Asistent de scenografie: Arhidiade Mureșan. Maestru de lumini: Jenel Moldovan.

În distribuţie: Dan Chiorean, Ovidiu Crişan, Elena Ivanca, Miron Maxim, Radu Lărgeanu și Adriana Băilescu.

Elling şi prietenul său Kjell Bjarne au fost trataţi într-un spital specializat pentru probleme mentale, iar acum, conform unui program de socializare existent în ţările nordice dezvoltate li se oferă o locuinţă pentru a fi reintegraţi în societate. Un asistent social îi va îndruma şi supraveghea, îi va învăţa să trăiască. Ei vor fi nevoiţi / obligaţi să se gospodărească singuri, să intre în legătură cu semenii lor, să iasă din carapacea în care stăteau închişi. Spectacolul este vizualizarea drumului socializării celor doi, singuratici şi înspăimântaţi de contactul cu viaţa, un drum nu lipsit de momente comice şi de o fină tandreţe profund umană.

Durata spectacolului: o oră și 20 de minute.

Recomandare de vârstă: 14+.

Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de reducere, respectiv 7,5 lei biletul.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.