Orașul Cluj-Napoca

Implică-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Cutia Pandorei

Data
Loc
Teatrul Național Lucian Blaga

Miercuri, 12 Noiembrie 2014, începând cu ora 19:00, Studioul Euphorion din cadrul Teatrului Naţional Lucian Blaga Cluj-Napoca te invită la spectacolul de teatru intitulat Cutia Pandorei de Katalin Thuróczy.

Traducerea: Anamaria Pop. Regia: Andrei Măjeri: Scenografia: Cristian Rusu.

În distribuţie: Miriam Cuibus și Cătălin Codreanu.

De ce pleacă tinerii din România? De ce sunt unii care rămân sau care se mai întorc? A cui este vina degradării interioare a individului într-o societate aparent democratică, care propovăduieşte libertatea de expresie, dreptul la sănătate şi accesul nelimitat la informaţiile internautice? Ce se întâmplă în momentul în care sentimentul ratării unei existenţe devine atât de puternic încât limitele se cer a fi violentate? Când frustrarea se asociază furiei, când dispreţul devine ură, când iubirea se îmbolnăveşte iremediabil? Trecerea hotarului dintre bine şi rău, estomparea contururilor dintre realitate şi ficţiune, bagatelizarea crimei dezvăluie fiinţe umane care au pornit pe un drum fără cale de întoarcere.

Într-un spaţiu saturat de obiecte adunate de-a lungul unei vieţi nu lipsite de întâmplări interesante, se desfăşoară povestea lui Tanti Hilda şi a nepotului ei, Bandika. Este o comedie în care abundă situaţiile de umor negru, dând prilej celor doi actori să-şi etaleze o largă paletă interpretativă.

Durata spectacolului: o oră și 15 minute

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.