Orașul Cluj-Napoca

Învață!

Implică-te! Cluj în imagini

Teatru imaginar

Data
Loc
Reactor

Joi, 27 Noimebrie 2014, începând cu ora 19:00, Reactor te invită la un spectacol de tip happening, intitulat Teatru imaginar, inițiat de Cercul Întreg.

În distribuție: Bogdan Octav Rackolcza, Irina Bardoczi, Victor Nicolae Ciobanu si Matli

Proiectul Origin este un proiect de muzică spontană, vie și imprevizibilă, pornit în urmă cu cinci ani de Bogdan Octav din Cercul Întreg, un proiect cu o componentă mereu schimbătoare, nepermanentă. Muzica proiectului Origin trăiește din inspirația momentului și a locului, din spiritele care adera la petrecere și vor sa se manifeste. Este o muzică ce invită la implicare. Teatrul Imaginar și-a luat inspirația din Teatrul Magic din Lupul de Stepa a lui Hermann Hesse și merge consecvent în direcția trasată de acesta.

Teatrul meu are uși pentru câte loje doriți, zece sau o suta, sau o mie, iar îndărătul fiecărei uși vă așteaptă exact ceea ce căutați. O galerie minunată de imagini, iubite prietene, dar nu ți-ar folosi la nimic dacă ai trece prin ea așa cum ești. Ai fi incomodat și orbit de ceea ce obișnuiești a numi propria personalitate.(Hermann Hesse, Lupul de Stepa)

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.