Orașul Cluj-Napoca

Implică-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Campionatul Național de Îndemânare auto (CNIA) 2013

Data
Access
gratuit
Loc
Polus Center Cluj

În perioada 28-29 Septembrie 2013, la Polus Center Cluj va avea loc cea de-a VI-a etapă a Campionatului Național de Îndemânare auto (CNIA).

Evenimentul reprezintă un spectacol în sine, cu multe elemente de dificultate (drift-uri, întoarceri cu frâna de mână, slalom, parcări, mersul cu spatele…), cu participarea atât a piloților începători cât și a celor experimentați.

Campionatul are ca principal scop atragerea pasionatilor de automobilism sportiv, a posesorilor de automobile de serie sau de competitie; formarea si dezvoltatea abilitatilor specifice acestui gen de competitie; adresandu-se publicului larg si desfasurandu-se intr-o singura zona, putand fi urmarit cu usurinta de spectatori.

Înscrierile pentru etapa a VI-a de la Cluj-Napoca se fac până în data de 27 Septembrie 2013 inclusiv, piloții putând participa la oricare din categoriile: debutanți, avansați, istorice, modificate, Cupa Dacia 1100, femina sau juniori, pe doua clase, cu cilindreea de până la 1.600 cmc și peste 1.600 cmc.

Juniorii, cei cu varsta cuprinsa între 14 si 18 ani, se pot înscrie doar cu mașini care în fabricație de serie nu depășesc 125 CP.

Poziția în clasament este dată de timpul cel mai bun rezultat prin cumularea timpilor celor mai bune două manșe din totalul de trei, la care se adaugă eventualele penalizări. Punctele cumulate vor conta atât în clasamentul pe grupe și clase, cât și în clasamentul general (cu excepția clasei Modificate).

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.