Orașul Cluj-Napoca

Respectă!

Implică-te! Cluj în imagini

byron – 30 Seconds of Fame / 30 de secunde de faimă

Data
Access
35 lei
Loc
Casa de Cultură a Studenților (Cluj-Napoca)

Vineri, 5 Aprilie 2013, începând cu ora 20:00, Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca te invită la spectacolul de lansare a celui mai nou album byron: 30 Seconds of Fame / 30 de secunde de faimă.

Pe scenă, alături de byron, va fi şi solista Luiza ZAN, iar cei de la trupa Luna Amară vor susţine un set acustic în calitate de invitaţi. După finalul concertului, Jaxx – Garajul Rock (strada Emil Isac, numărul 25, Cluj-Napoca) va găzdui afterparty-ul oficial unde membrii trupei vor fi disponibili pentru poze şi autografe.

Noul album byron conţine 13 piese noi şi este disponibil atât în două ediţii distincte – 30 Seconds of Fame în limba engleză şi 30 de secunde de faimă în limba română – cât şi într-o ediţie limitată de colecţie, lucrată manual, ce cuprinde ambele versiuni.

Pe lângă membrii trupei, pe album se fac auziţi mai mulţi muzicieni invitaţi. Dintre aceştia îi amintim pe Alexander BĂLĂNESCU (vioară), Luiza ZAN (voce) şi Petre IONUȚESCU (trompetă – membru Blazzaj). În plus, pe una dintre piese apare cântând în cor însuşi publicul byron, înregistrat live în timpul unui concert!

Componența trupei byron:

  • Dan BYRON (voce, chitară acustică, flaut);
  • Costin OPREA (chitară electrică);
  • 6fingers (clape, chitară acustică, voce);
  • Laszlo DEMETER (bass);
  • Dan GEORGESCU (tobe).

Componența trupei Luna Amară:

  • Nick FĂGĂDAR (voce, chitară);
  • Mihnea BLINDARIU (voce, trompeta, chitară);
  • Sorin MORARU (bass);
  • Răzvan RISTEA (tobe);
  • Șerban ONTANU CRĂCIUN (chitară).

În perioada 22 Martie 2013 – 2 Aprilie 2013, spectatorii vor beneficia de o serie de preţuri promoţionale la biletele pentru concertul de la Cluj-Napoca: în primul rând, la oricare două bilete cumpărate, al treilea este gratuit. Studenţii vor avea la dispoziţie bilete cu pret înjumătăţit (1+1 gratis). Accesul în sală prin aceste bilete se va face pe baza carnetului de student.

Biletele la concertul de lansare byron au preţul standard de 35 de lei, oferă loc pe scaun în sala de spectacol şi sunt disponibile în număr limitat online şi în reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti).

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.