Orașul Cluj-Napoca

Vinde!

Implică-te! Cluj în imagini

Puzzle Night #4

Data
Loc
L`atelier Cafe Cluj-Napoca

Luni, 8 Aprilie 2013, începând cu ora 19:00, L’Atelier Cafe te invită la a patra ediţie Puzzle Night.

Campionatul de puzzles continuă în L’Atelier Cafe luni, 8 aprilie, de la ora 19:00, cu etapa a 4-a. Rămânem pe această pagină de event de acum înainte, la sugestia voastră, ca să ajungem mai lesne la voi, iubitorii de puzzles!

Pregăteşte-ţi echipa (de maxim 4 persoane) şi participă la etapa a 4-a a unui campionat constructiv – la propriu! Un campionat de construit puzzle-uri!

Ce trebuie să ştii:

Ai nevoie doar de puţină îndemânare şi dorinţă de distracţie, de restul avem noi grijă. :) Noi aducem puzzle-urile, iar tu va trebui să le construieşti în cel mai scurt timp alături de echipa ta. Cele mai rapide 3 echipe vor fi răsplătite cu premii fel de fel din partea cafenelei (va fi şi un premiu surpriză!). De asemenea, fiecare echipă îşi va putea păstra puzzle-ul construit, indiferent de poziţia de la final.

De-a lungul celor 7 ediţii (din 10) care au mai rămas, rezolvă cât mai repede puzzle-urile propuse şi adună cât mai multe puncte – demonstrează că echipa ta este cea mai bună din Cluj într-ale puzzle-urilor!

Pentru înscriere, rezervă-ţi o masă fie prin intermediul barmanilor, fie la numărul de telefon 0264.450.655. Acces în competiţie: 20 lei/echipă.

E foarte important de ştiut că poţi avea şi susţinători! Ei nu vor putea face parte din echipa ta, dar te vor putea sprijini moral şi, bineînţeles, la împărţirea premiilor. :)

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.