Orașul Cluj-Napoca

Fii tu primul!

Implică-te! Cluj în imagini

Yoga in Daily Life

Data
Access
50 lei
Loc
Cluj-Napoca

Sâmbătă, 20 Aprilie 2013, începând cu ora 16:00, Restaurant Indigo Cluj-Napoca te invită la workshop-ul Yoga in Daily Life.

Viaţa secolului XXI este şi devine tot mai ocupată, agitată şi aglomerată. Află cum te poţi bucura de beneficiile yoga fără a adăuga în programul tău încă o activitate consumatoare de timp.

Yoga nu te forţează să faci schimbări dramatice în stilul tău de viaţa, ci mai degrabă îţi arată cum poţi realiza mici ajustări în rutina zilnică ce pot aduce beneficii semnificative pe termen lung. Practicată în fiecare zi timp de doar câteva minute, yoga te va ajuta să depăşeşti mai uşor stresul, să te relaxezi profund, să îţi regăseşti liniştea şi echilibrul.

Sn. Mangaldharma (Avisek Majumdar) este reprezentant al Dashnami Sannyasa, tradiţie spirituală cu o vechime de peste 2000 de ani şi profesor de Satyananda Yoga, sistem care încorporează practici tradiţionale, prezentate societăţii moderne într-o formă ştiinţifică şi practică. A organizat workshop-uri de wellness pentru diferite organizații și a ținut cursuri de yoga pentru studenți de diverse naționalități în timpul șederilor sale în Hong Kong, Macau, Philippines, China, Sri Lanka, Maldives, Mauritius și India.

Satyananda Yoga a fost dezvoltata de Swami Satyananada Saraswati și urmează învataturile propagate de o importantă linie de maeștri din India. Își are rădăcinile în tradițiile Vedanta, Samkyha și Tantra, integrând în același timp ramurile Hatha, Raja, Karma, Bhakti, Jnana și Mantra yoga cu scopul de a adresa într-un mod sistematic nevoile omului modern.

Acum, mai mult decât oricând, oamenii iși doresc dezvoltare personală. Yoga este un instrument pentru dezvoltarea personalității, contribuind la o mai bună conștientizare, aducând armonie si echilibru în viața fiecăruia. În contextul unei raspândiri rapide a acestei filosofii peste tot în lume, Satyananda Yoga vine cu o abordare autentică, holistică și sistematică pentru trezirea potențialului uman.

Numărul de locuri este limitat. Prezența se confirmă printr-un email la contact@yogatimisoara.ro sau la telefon +4 0731 659 165. Termenul limită pentru înscrieri este 13 Aprilie 2013.

Toți participanții la workshop primesc o reducere de 10% din partea Restaurantului Indigo.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.