Orașul Cluj-Napoca

Distrează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Transilvania L!VE

Transilvania L!VE este primul post regional cu un conținut de actualitate și informatii din Transilvania.

Proiectul Transilvania L!VE s-a născut din dorința și, în egală măsură, din necesitatea de a reuni sub aceeași viziune Transilvania cu toate valențele ei, indiferent că vorbim despre istorie, multiculturalism, religie, tradiție, economie, educație sau comunitate.

Transilvania L!VE se constituie într-o contra-pondere pozitivă la mesajul mediatizat de presa din București în sensul în care pune accent pe consecințele pe care evenimentele majore din țară le au asupra locuitorilor din Transilvania.

Transilvania L!VE și-a propus să fie principalul agregator de construcție a identității regionale și va fi forța (media) care va coagula oameni, locuri, valori, simboluri, idei și perspective și va facilita construirea dimensiunii simbolice a Transilvaniei 3.0 (reală, virtuală și mobilă).

Transilvania L!VE vă aduce, zi de zi, direct din inima Transilvaniei, toate informaţiile care au legăptură cu această regiune a țării. Cu noi aflaţi mai mult decât ştiri. Jurnaliştii Transilvania L!VE împreună cu specialiști din domenii diverse vă arată cum, unde şi de ce se iau deciziile care vă afectează.

Şi-au asumat această misiune cei mai buni realizatori tv din Transilvania alături de reporteri, editori, producători, operatori de imagine și tehnicieni valoroși.

Punem la bătaie experienţa și expertiza unei echipe de peste o sută de ziarişti și oameni de televiziune care, zi de zi vă aduc în cele mai importante evenimente din Transilvania. Ştirile şi dezbaterile vă sunt prezentate din cele mai moderne studiouri TV din regiune dotate cu tehnologie de vârf.

Transilvania L!VE este o televiziune care are la baza funcționării sale echidistanța și obiectivitatea în scopul de a informa telespectatorii, partenerii și întreaga societate corect. Programele realizate de Transilvania L!VE respectă normele jurnalistice și prezintă realitatea cu acuratețe și în mod obiectiv.

Jurnaliștii Transilvania L!VE respectă codul intern de conduită și deontologie profesională, dar și normele organismelor de reglementare. Codurile și normele interne valorizează interesul publicului, iar politica noastră prevede ca deciziile editorial să aparțină în exclusivitate managementului postului Transilvania L!VE și nu acționarilor săi.

Fii pregătit! Revoluţia în televiziune începe acum la Cluj. Ora exactă în ştirile regionale se dă aici, la Transilvania L!VE.

Transilvania L!VE face parte din grupul de presă TRANSILVANIA MEDIA GROUP alături de CityNews.ro, Transilvania Channel, Servus Cluj, Mesagerul de Cluj, DomnulePrimar.ro și CD Radio.

Transilvania L!VE este operat de SC NCN STUDIO TV SA (titular licență audiovizuală).

Contact

Ultima actualizare:

Comentarii (1)

  1. Iancu Olimpia

    Vreau sa-l rog pe dl. primar E. Boc sa ne spuna ce se intampla cu izolarea termica a blocurilor.
    Va multumesc

    Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.