Orașul Cluj-Napoca

Distrează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

NCN Cluj-Napoca

Contact

Ultima actualizare:

Comentarii (1)

 1. Ştefan

  Cu multă amărăciune, în seara zilei de 1 iulie 2017, am urmărit un „reportaj” la N.C.N. (un post TV care mulţi ani l-am urmărit cu plăcere). „Reportajul” este o mostră de cum nu se face televiziune, sau cum se poate manipula abject prin mas-media.

  În emisiunea respectivă era acuzat preotul Cristian Pomohaci (printre foarte multe altele), de faptul că deţine mai multe proprietăţi în Cluj-Napoca.
  Acest preot, dacă Justiţia şi Arhiepiscopia de Alba Iulia îl vor găsi vinovat, atunci sigur îl vor pedepsi. Dar, voi cei de la N.C.N., v-aţi descalificat profesional acuzându-l pe Pomohaci că deţine mai multe proprietăţi în Cluj-Napoca. A deţine mai multe proprietăţi nu este o vină, o crimă sau vreo infracţiune. Dacă aveţi dovezi că proprietăţile respective au fost dobândite pe căi nelegale, atunci puneţi acele dovezi pe masa unui judecător. Nimeni nu are voie să linşeze mediatic pe nimeni. Poate la facultate nu vi s-a spus nimic despre deontologia porfesională, sau poate realizatorii „reportajului” au tras chiulul la acele cursuri. Oricum, şi un semidoct şi-a dat seama că acţionaţi la comandă. Circulă de mult vorba prin oraş că mas-media clujeană este dominată de greco-catolici, dar asta nu-i o crimă şi nici vreun păcat. Oricum, „reportajul” de la N.C.N. duhnea a ură anti-ortodoxă.

  Adio N.C.N.
  Un fost telespectator.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.