Orașul Cluj-Napoca

Respectă!

Implică-te! Cluj în imagini

Zboruri la preţuri avantajoase spre Frankfurt de pe Aeroportul Cluj

Data publicării
Categoria

Campania Maratonul de primăvară a companiei TAROM continuă!

Pasagerii Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca pot achiziţiona bilete spre Frankfurt la preţul de doar 89 de euro, plus taxe de aeroport. Oferta face parte din cadrul promoţiei Maratonul de primăvara lansat de compania TAROM. Astfel biletul dus-întors pe ruta Cluj-Napoca – Frankfurt va costa 196 de euro.

Biletele dus-întors, cumpărate în perioada 18-28 Mai 2011, sunt valabile pentru călătorie în perioada 23 Mai 2011 – 22 Iunie 2011 (data ultimului retur). Pasagerii au la dispoziţie şi serviciul de check-in online, care poate fi accesat pe siteul TAROM.ro.

Directorul Aeroportului Internţional Cluj-Napoca, societate aflată în proprietatea consiliului judeţean Cluj, d-nul David Ciceo a declarat că, prin lansarea acestei promoţii, compania aeriană, în colaborare cu aeroportul, doreşte să vină în întâmpinarea tuturor clujenilor cu oferte de zbor cât mai avantajoase.

Ne bucurăm că, prin această colaborare cu compania aeriană, putem veni în sprijinul tuturor pasagerilor Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca. Pentru noi cel mai important este să oferim pasagerilor de pe Aeroportul Cluj-Napoca condiţii cât mai bune si mai avantajoase de zbor, a declarat directorul David Ciceo.

De pe Aeroportul Internaţional Cluj -Napoca se operează curse spre Frankfurt cu o frecvenţă de patru ori pe săptămână, în zilele de marţi, joi, sâmbâtă şi duminică.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.