Orașul Cluj-Napoca

Fii unic!

Implică-te! Cluj în imagini

Variaţii de Blackjack cu cea mai mică margine a casei

Data publicării
Categoria

Toţi experţii în jocul de blackjack concluzionează în final că acest joc de noroc este cel mai ofertant pentru jucători care apreciază jocurile de masă. În această analiză experţii nu lansează teorii la întâmplare ci se bazează pe date concrete, cum ar fi RTP-ul excelent pe care acest joc îl aduce. Majoritatea variantelor de blackjack sunt create cu un RTP stabilit în jurul valorii de 99,5 %, ceea ce înseamnă că marginea de casă este de doar 0,5%. Pentru necunoscători, RTP-ul înseamnă procentul din banii jucaţi la blackjack care se întorc în buzunarele jucătorilor în timp ce mărginea de casă înseamnă profitul cazinoului la fiecare pariu de blackjack depus.

Există însă şi câteva variaţii de blackjack disponibile care oferă un RTP de aproape 100%, de natură să crească considerabil şansa oricărui jucător de a fi profitabil la acest joc. În topicul următor vom dezvălui aceste variante de joc, deci parcurgeţi cu atenţie rândurile următoare şi selectaţi varianta de joc care vă convine cel mai mult.

Blackjack Surrender
Slotul Shining Crown demo permite oricărui jucător să îl încerce în varianta gratuită, astfel încât să dobândească suficiente cunoştinţe despre joc pentru a face tranziţia la o miză reală. Producătorul acestui slot este renumit pentru RTP-urile mari, fiind cel mai popular furnizor printre jucătorii români. În acelaşi fel stau lucrurile şi cu producătorul Ezugi, cel care oferă varianta de blackjack cunoscută sub numele de Blackjack Surrender. Aşa cum uşor se deduce din titlul jocului, în acest joc ai posibilitatea ca jucător să te predai.
Acţiunea de predare este valabilă atât la debutul jocului cât şi după întoarcerea cărţilor de către dealer. Acest lucru aduce un avantaj important şi decisiv jucătorului, pentru că în cazul în care dealerul formează un blackjack natural, jucătorul are oportunitatea să facă Surrender. Cu alte cuvinte jucătorul renunţă la mâna sa, aruncă pe masa de joc cărţile primite şi apelează la această opţiune de predare. În acest caz dealerul este obligat să îi returneze jucătorului jumătate din miza depusă, astfel încât acesta îşi poate diminua semnificativ pierderile.
Prin aplicarea acestei reguli de joc, jocul iese în evidenţă în orice cazino unde este prezent prin marginea de casă extraordinar de mică, de numai 0,11%. Este cea mai bună alegere pentru un jucător, aşa a dacă întâlneşti acest joc în oferta cazinoului tău nu ezita să îl încerci cât mai repede cu putinţă.

Bonus Blackjack
De această dată o altă companie bine cunoscută în acest domeniu oferă această variantă de blackjack, 1X2 Gaming. Jocul se bazează pe aceleaşi reguli cunoscute din blackjack dar oferă în plus şi un bonus important jucătorilor. Bonusul constă în posibilitatea jucătorului de a depune în cursul jocului pariuri secundare, astfel încât în caz de eşec să recupereze cât mai mult din pierderile înregistrate. Acordarea acestui bonus face că RTP-ul jocului să urce până la valoarea de 99,82%, ideală pentru un jucător de blackjack.
În acelaşi timp, Bonus Blackjack iese în evidenţă cu o margine de casă infimă, care se declară de producător la o valoare de 0,18%. Cele 2 valori coroborate nu înseamnă altceva decât şanse mari de câştig pentru orice jucător care alege din lista cazinoului jocul de blackjack cu acest titlu.

Single Deck Blackjack
Compania Saucy oferă această variantă de joc foarte populară printre jucători. Cazinourile care o listează în oferta lor de jocuri de masă înregistrează un flux continuu de jucători care abordează acest joc de noroc, deci prezenţa ei în orice cazino online este una benefică. Ce face din această variantă de blackjack una atât de specială?
Aşa cum se observă din titlul jocului, varianta de Single Deck Blackjack oferă o singură masă de joc de blackjack, unde poate intra orice jucător cu un cont valabil deschis pe platforma care îl oferă. La prima vedere jocul nu este foarte ofertant, pentru că o singură masă de joc nu garantează o calitate sporită a jocului. Dar dacă te raportezi la marginea de casă pe care varianta aceasta de blackjack o oferă, lucrurile se schimbă în mod radical.

Procentul acestui joc de blackjack pentru marginea de casă este stabilit la valoarea de 0,21%, ceea ce se traduce într-un RTP de 99,79%. Orice RTP care se apropie sensibil de 100% este profitabil pentru jucători, aşa că se indică cât mai rapid accesarea acestui joc din oferta platformei unde eşti client.

Double Deck Blackjack
În mediul online jocul de blackjack este prezent în multiple variante şi forme. Una dintre variantele ofertate de cazinourile online este jocul de Double Deck Blackjack, pe care PokerStars o promovează jucătorilor care aleg să joace acest joc de masă. Ce face de fapt această variantă de joc? Nimic altceva decât faptul că permite accesul la 2 mese de blackjack simultan. Este o soluţie preferabilă variantelor de joc care presupun 4, 6 sau 8 mese de blackjack pentru că permite jucătorului să se concentreze mult mai bine la joc.
Ca şi margine de casă, varianta de Double Deck Blackjack este apropiată ca valoare de Single Deck Blackjack şi se declară de producător la procentul de 0,23%. Cum şi această variantă de joc stabileşte un RTP apropiat de 100%, merită încercată cât mai curând.

Tie Single Deck Blackjack
Două companii recunoscute la nivel mondial oferă jucătorilor această variantă de blackjack – Microgaming şi NordicBet. Fiecare companie oferă această variantă de joc cu margini de casă identice, declarate la valoarea de 0,31%. Faţă de celelalte variante de joc prezentate în acest topic poate părea că valoarea acestei caracteristici tehnice este prea mare. Dacă se are însă în vedere că majoritatea jocurilor de blackjack au o margine de 0,5%, acest procent este de natură să aducă avantaje jucătorilor.
Jocul este similar cu cel produs de compania Sauficy şi la fel ca acesta dă posibilitatea jucătorului să se concentreze mult mai bine la joc. Urmarea este una inevitabilă, pariuri corecte, joc responsabil şi plusuri în contul de jucător.

Concluzie
Alegerea unui joc de masă nu se face la întâmplare ci, după o cercetare îndelungată şi serioasă. Jocul de blackjack este cel mai indicat pentru iubitorii jocurilor de masă prin prisma marginii de casă foarte mici. Dacă eşti fan al acestui joc şi dacă vrei să îţi îmbunătăţeşti în mod real şansele de câştig, alege să joci una dintre variantele prezentate mai sus. Nu ţi se garantează de fiecare dată succesul, dar dacă joci responsabil vei avea cu siguranţă o experienţă de joc echilibrată.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.