Orașul Cluj-Napoca

Împărtășește!

Implică-te! Cluj în imagini

Un pionier britanic al fotografiei va da lecții la Photo Romania Festival

Data publicării
Categoria

Pionier în fotografie și aclamat la nivel internațional, artistul britanic Drew Gardner va fi prezent pentru prima dată în țara noastră, la Cluj-Napoca, unde va susține două workshop-uri în premieră, în cadrul Photo Romania Festival.

Pasionații de fotografie, fotografii amatori sau profesioniști vor avea ocazia de a învăța din experiența britanicului și de a afla secretele din spatele lucrărilor sale în cadrul a două workshopuri, care se vor desfășura pe perioada a două zile. Ambele vor avea și părți practice.

Primul workshop se adresează fotografilor cu oarece expriență și va avea loc vineri, 24 Mai 2013, unde participanții vor învăța cum să creeze concepte editoriale și comerciale creative.

Al doilea workshop va avea loc în ziua următoare și se adresează atât fotografilor amatori, cât și celor profesioniști. Drew va dezvălui secretele sale, cum să realizezi propriul proiect și ce tehnici de iluminare să folosești.

Locurile sunt limitate, iar înscrierile se fac pe site-ul evenimentului. Cei care se înscriu până la data de 28 Aprilie 2013 beneficiază de o reducere de 20%.

Fotograful britanic este recunoscut pentru creativitatea sa în lucrările publicitare și editoriale și nu numai. Drew este și un bun trainer în fotografie, fiind invitat să susțină workshopuri în fiecare colț al lumii.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.