Orașul Cluj-Napoca

Fii tu primul!

Implică-te! Cluj în imagini

Iulius Mall Cluj lansează propriul blog de fashion

Data publicării
Categoria

În această primăvară, Iulius Mall a pregătit o surpriză fashion pentru pasionaţii de shopping: un blog specializat în tendinţe.

Lecţii despre stil, ultimele colecţii şi noutăţi din lumea modei se vor regăsi pe blogul Iulius Mall, accesibil începând cu 19 aprilie 2013, la adresa blog.iuliusmall.com.

Lansarea blogului fashion Iulius Mall Cluj este marcată printr-un concurs de modă – Style Hunt. În perioada 19-26 Aprilie 2013, în intervalul orar 10:00 – 22:00, cinci bloggeri fashion vor vâna clienţii care impresionează prin stilul vestimentar. Fotografiile în care sunt surprinse victimele fashion vor fi încărcate pe blogul tematic Iulius Mall.

Pentru a fi desemnaţi câştigători, iubitorii de shopping trebuie să se înscrie în concursul de pe pagina de Facebook a Iulius Mall Cluj, postând fotografia lor în aplicaţia online. Primii doi fani ai Iulius Mall Cluj care vor primi cele mai multe voturi, până pe 26 Aprilie 2013, vor fi răsplătiţi pentru pasiunea lor cu câte o sesiune de shopping în valoare de o mie de lei. Marii câştigători vor avea privilegiul de a fi însoţiţi în periplul lor prin magazinele Iulius Mall de către Andreea Raicu. Îndrăgita vedetă le va oferi sfaturi preţioase în alegerea stilului vestimentar potrivit şi îi va ajuta să se înnoiască cu ţinute în tendinţe.

Sâmbătă, pe 27 Aprilie 2013, începând cu ora 18:00, Iulius Mall Cluj îi invită pe clujeni şi nu numai la un fashion show inedit. Invitata specială a evenimentului este Andreea Raicu, care va încânta publicul cu zece ţinute realizate cu articole din magazinele Iulius Mall, ilustrând trendurile de primăvară – vară. Alte cinci ţinute în tendinţe vor fi prezentate de bloggerii parteneri, care vor explica alegerile făcute în materie de vestimentaţie. Momentul fashion va fi completat cu prezentări de modă ale colecţiilor de primăvară propuse de brandurile din Iulius Mall, printre care: Damat Tween, Tommy Hilfiger, Guess by Marciano, Motivi şi Roberta Biagi.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.