Orașul Cluj-Napoca

Dezvoltă!

Implică-te! Cluj în imagini

Universitatea Babeş-Bolyai inaugurează două centre noi

Data publicării
Categoria

Luni, 22 Aprilie 2013, începând cu ora 13:00, Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca inaugurează două centre noi: Biroul pentru Studenţii cu Dizabilităţi (BSD) şi Centrul de Consiliere Student Expert (CCSE) (strada B. P. Haşdeu, numărul 45, cămin 3, parter).

Biroul pentru Studenţii cu Dizabilităţi facilitează şi sprijină includerea studenţilor cu nevoi diverse de învăţare în viaţa universităţii. Acesta oferă sprijin specializat individualizat sau în grup studenţilor cu dizabilităţi, în baza unei solicitări scrise sau telefonice, în funcţie de nevoile şi preferinţele studentei/studentului în situaţii de tipul: dificultăţi temporare sau permanente în adaptarea la viaţa universitară, dificultăţi în accesul la procesul de predare-învăţare-evaluare, obstacole în accesul fizic la clădiri şi spaţii ale Universităţii Babeş-Bolyai Cluj Napoca…

Echipa BSD este formată din: coordonator, psihopedagog şi suport administrativ. Serviciile oferite sunt confidenţiale. Echipa se obligă să menţină confidenţialitatea cu privire la datele personale, tipul solicitării şi sprijinul oferit studenţilor cu dizabilităţi.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.