Orașul Cluj-Napoca

Dezvoltă!

Implică-te! Cluj în imagini

Un nou eveniment marca Grolsch în Cluj

Data publicării
Categoria

Grolsch prezinta Dub Mafia, live set, pentru prima dată în Cluj-Napoca, sâmbătă, 18 August 2012, în Club Boiler. Astfel se lansează o serie lungă de evenimente prezentate de Grolsch în parteneriat cu Clubul Boiler.

Accesul la acest eveniment se va face numai pe bază de invitație nominală. Intră pe pagina de Facebook a lui Grolsch, Experimentalist, și află cum poți câștiga o invitație la eveniment.

Dub Mafia este o formație explozivă de drum’n’bass din Marea Britanie. Trupa a apărut în toamna lui 2009, iar datorită sound-ului unic pe care îl produc au reușit să devină cunoscuți foarte repede în Europa. Cei șapte membri ai trupei combină sunete de drum and bass, breakbeat și dubstep cu un dans foarte alert.

Clubul Boiler este un loc nonconformist din Cluj-Napoca, situată într-o cameră de la subsolul fostei Fabrici de Pensule. Spațiul a fost decorat de mai mulți artiști moderni, dorind să promoveze arta contemporană.

Grolsch a început seria de evenimente nonconformiste în luna iulie, cu teatru mobil. Clujenii au putut urmări diferite piese de teatru, de la un love-story colectiv la drama unor personaje nefericite, într-un autobuz.

Puteţi afla mai multe detalii despre proiectele Grolsch vizitând experimentalist.ro.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.