Orașul Cluj-Napoca

Fii unic!

Implică-te! Cluj în imagini

AIESESC Cluj-Napoca îți oferă o alternativă creativă de a-ți petrece vara!

Data publicării
Categoria

AIESEC Cluj-Napoca recrutează studenți dornici de călătorii și noi culturi. Grecia, Rusia, Polonia, Cehia, Brazilia, Lituania, Italia, Turcia și multe altele. Acestea sunt țările care vor deveni destinația unor experiențe de neuitat pentru studenții clujeni.

Aplică pe www.myaiesec.ro, pentru a lua parte în programul de Internshipuri Internaționale de Voluntariat!

Dacă încă nu ești convins să aplici, citește testimonialul Cristinei care este, în momentul de față, într-un astfel de internship în Varna:

Vara aceata este una specială pentru Mine. Am ales să-mi petrec vacanța in internship, mai exact în Varna, Bulgaria.

Special e faptul că acest Intenrship mi-a oferit bonus 10 super prieteni, alături de care am trăit momente unice,minunate, și funny. Ne-am distrat cum n-am făcut-o niciodată pană acum, am vizitat locuri uimitor de frumoase ( Nessebar, Sunny Beach, Sunny Day, Balchik, Kaliakra, Golden Sands) , mi-am făcut o mulțime de prieteni de prin toate colțurile lumii, si am muncit împreună la un proiect super interesant.

Locuind cu totii împreună în acelasi apartament, am devenit destul de familiari, iar discutiile despre tările noastre eraut atat de intense, încat am ajuns să știu și cele mai mici amânunte despre fiecare țară, aceasta fiind una activitățile mele preferate de aici.

Proiectul nostru constă in organizarea a 3 evenimente aici in Varna ceea ce ne-a dat mare bătaie de cap, dar în același timp ne-a dat atâtea lecții în ceea ce privește TIME MANAGEMENT-ul, pentru că trebuia sa ne împărtim timpul nostru între plajă, altă plajă, o nouă plajă, excursii în alte orașe, party si ședinte pentru Proiect.

Aici am cunoscut oameni atât de diferiti, ei fiind chiar și din aceeasi țară, am învățat câteva cuvinte în portugheza, bulgară și chineză, deci multiculturalismul e foarte accentuat. Am povestit, am lucrat si m-am distrat cu tineri din Portugalia, Ucraina, Slovacia, China, Polonia, Taiwan, Cehia.

În acest Intership se întâmplă ceva extraordinar – nu ai timp liber si în același timp toate lucrurile le faci din plăcere, distrându-te, și învățând lucruri minunate. Acest Internship, este primul , dar cu siguranță nu și ultimul, pentru că am devenit foarte curioasă să descoper și alte țări ca Portugalia, Germania sau Polonia.

Vreau să transmit tuturor celor din AIESEC Cluj un sincer MULȚUMESC! pentru că mi-au oferit această minunată oportunitate de a cunoaște mai îndeaproape noțiunea de multiculturalism, să îmi fac o mulțime de prieteni, să mă distrez și să învăț multe alte lucruri ce țin de propria-mi personalitate.

Acest program oferă stagii internaționale inter-culturale în cadrul cărora studenţii desfăşoară activităţi pentru dezvoltarea comunităţii care conduc la dezvoltarea de sine şi creşterea de calificare pentru cei care realizează programul. De asemenea, se asigură cazarea și masa parțial sau integral, după caz și se desfășoară pe o perioadă de șase săptămâni

Domeniile pe care se poate aplica sunt bazate pe ecologie, voluntariat, dezvoltarea comunităţii, programe sociale, cultură, mediu, artă…

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.