Orașul Cluj-Napoca

Votează!

Implică-te! Cluj în imagini

Belgrade Foam Fest 2012

Data publicării
Categoria

Sâmbătă, 1 Septembrie 2012, Belgrade Foam Fest organizează cea de a patra ediție a celei mai mari petreceri cu spumă din Europa. Pe Belgrade Arena, peste 18.000 de participanți vor dansa pe muzica a 52 de DJ din întreaga lume, înconjurați de 20 de milioane de litri de spumă.

În acest an, tema festivalului este inspirata din filmul de animație Ice Age. Arena va fi dotata cu echipament audiovizual de ultimă generație și numeroase tunuri de spumă, urmând ca nume celebre din industria muzicii house, dance și electronice să mixeze timp de 12 ore pe cele trei scene puse la dispoziție de către organizatori. Câteva din numele care se regasesc pe line-up-ul acestei ediții: Alex Gaudino, Darren Emerson, Kurd Maverick, Ralph Good și Arno Cost.

Recunoscută pentru spiritul său tânăr, locuitorii prietenoși și mereu gata de petrecere, capitala Serbiei e considerată ca fiind și capitala europeană a distracției. O echipă de 40 de internaționali lucrează intens la promovarea festivalului în țările de proveniență, astfel încât pe 1 Septembrie 2012 18.000 de petrecăreți din intreaga lume vor lua parte la evenimentul ce va îmbrăca Belgradul în spumă.

Pentru a obtine informații cu privire la cele mai avantajoase oferte de bilete, transport, cazare, precum și diverse concursuri organizate pentru participanții din România, doritorii se pot alătura grupului de facebook creat special pentru persoanele din țară.

Belgrade Foam Fest este unul din cele mai spectaculoase și inedite evenimente muzicale din Europa. Aflat la cea de a patra ediție, a reușit să atragă până în prezent peste 60.000 de participanți, câstigând astfel titlul de cea mai mare petrecere cu spumă din Europa. În anii anteriori, festivalul s-a bucurat de prezenta unor DJ recunoscuți pe scară mondială, dintre care: Sandy Rivera, David Morales, Benny Benassi, DJ Axwell, Sebastian Ingrosso…

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.