Orașul Cluj-Napoca

Votează!

Implică-te! Cluj în imagini

Taxele şi impozitele încasate în primul trimestru de Primăria Municipiului Cluj-Napoca

Data publicării
Categoria

Primăria municipiului Cluj-Napoca a încasat în primul trimestru a anului 2011, 57% din totalul impozitelor şi taxelor locale pentru persoane fizice şi circa 48% din cele datorate de persoanele juridice.

În bani, aceste procente se cifrează la 20.514.200 de lei la persoane fizice şi 30.230.196 de lei la persoane juridice, la bugetul local intrând deci până la 31 Martie 2011 suma de 50.744.396 de lei.

Le mulţumesc clujenilor care au demostrat că şi în acest an au fost alături de proiectele importante ale oraşului” a declarat primarul Sorin Apostu.

Dintre aceştia au plătit on-line un număr de peste 800 clujeni, sumele aferente acestor impozite fiind de 270.648,56 lei.

Comparativ cu anii trecuţi, pe ansamblu se observă o constanţă a procentelor de încasare.

În ambele categorii se înregistrează an de an, creşteri ale încasărilor în sume absolute.

Astfel, la persoane fizice s-a încasat mai mult în martie 2011 decât în anul 2010 cu peste 3 milioane lei şi cu peste 6 milioane de lei faţă de 2009.

La persoane juridice, în sume absolute s-au încasat mai mult faţă de anul trecut cu aproximativ 6 milioane de lei, în ceea mai mare parte datorită atragerii de sume suplimentare mai ales prin impunerea din oficiu a construcţiilor noi.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.