Orașul Cluj-Napoca

Împărtășește!

Implică-te! Cluj în imagini

Swarovski și Soleil Sucré by Elisa, noi magazine în Iulius Mall Cluj

Data publicării
Categoria

Pe 8 Septembrie 2012, un nou Boutique Partener Swarovski se deschide la Iulius Mall Cluj, cu o suprafaţă de aproximativ 60 mp, în vecinătatea magazinului Massimo Dutti. Boutique-ul Partener Swarovski din Iulius Mall Cluj oferă accesorii strălucitoare, bijuterii la modă, elegante accesorii pentru casă şi idei de cadouri pentru toate ocaziile. De două ori pe an, Swarovski prezintă o încântătoare colecţie de fashion, completată de promoţii de sezon pentru Crăciun, Ziua Îndrăgostiţilor sau Ziua Femeii, precum şi articole clasice.

Colecţia de fashion actuală toamnă/iarnă 2012/2013, intitulată Regatul Bijuteriilor, este inspirată de lumea rock şi baroc, tradiţie şi modernism, influenţe asiatice şi europene. Muza colecţiei este femeia modernă, tânără, atât cosmopolită, cât şi trendy. Colecţia inspiră femeile din toate domeniile vieţii, încuranjându-le să-şi exprime propriul trecut şi stilul personal prin tendinţele actuale.

Boutique-ul Partener Swarovski din Iulius Mall Cluj este deţinut de SC Magic De Luxe SRL.

În 1895, Daniel Swarovski, un inventator şi vizionar din Bohemia, s-a mutat în satul Wattens, Tirol din Austria, cu noul său aparat inventat pentru tăierea şi lustruirea pietrelor pentru bijuterii de cristal. De la acest început, care a revoluţionat lumea modei, Swarovski a ajuns să fie producătorul de top la nivel mondial al cristalelor tăiate la înaltă precizie în domenii precum modă, bijuterii şi mai recent, corpuri de iluminat, arhitectură şi interioare. Astăzi, compania, care este în continuare deţinută la nivel de familie şi condusă de a V-a generaţie, s-a extins la nivel global, având aproximativ 26.100 angajaţi, prezenţă în peste 120 ţări şi o cifră de afaceri în 2011 de 2,22 miliarde euro.

Swarovski cuprinde două mari afaceri: una care produce şi comercializează elemente independente pentru industria de profil, iar cealaltă creează produse finisate impuse de un design. Demonstrând creativitatea aflată în inima companiei, liniile proprii de brand Swarovski pentru accesorii, bijuterii şi articole de decorare a casei sunt comercializate prin intermediul celor peste 2.200 de outleturi comerciale la nivel mondial.

Tot sâmbătă, pe 8 Septembrie 2012, la Iulius Mall Cluj se deschide primul magazin din România al brandului francez de lenjerie intimă Soleil Sucré by Elisa. Magazinul este localizat la etajul mall-ului, în zona Cinema City şi ocupă o suprafaţă de peste 120 mp. În ziua deschiderii, Soleil Sucré by Elisa a pregătit numeroase cadouri şi discount-uri.

Eleganţa stilului, atenţia la detalii şi finisaje, rafinamentul materialelor şi armonia croiurilor sunt doar câteva dintre caracteristicile brandului francez. Colecţiile sunt pline de culoare, Soleil Sucré by Elise oferind o gamă extinsă de lenjerie de zi şi de noapte pentru femei, lenjerie pentru bărbaţi, costume de baie, colanţi şi ciorapi, accesorii şi cosmetice.

Lider în Franţa pe piaţa lenjeriei intime la preţuri mici, Soleil Sucré a fost fondat în 1999, la Paris, de Dan Suissa şi creatoarea Elisa. Soleil Sucré by Elisa numără mai mult de 100 de magazine în Franţa, fiind prezent totodată în Europa, Magreb şi Africa. Inaugurarea primului magazin în România, la Iulius Mall Cluj, marchează o nouă etapă în dezvoltarea la nivel european. Brandul de lenjerie vinde circa 6 milioane de piese anual.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.