Orașul Cluj-Napoca

Exprimă-te!

Implică-te! Cluj în imagini

La Polus Center va fi inaugurat un salon de albire dentară cosmetică

Data publicării
Categoria

Începând de luna aceasta clienţii Polus Center se vor putea bucura de serviciile unui nou salon dedicat exclusiv albirii dentare cosmetice. Bazat pe un concept nou şi revoluţionar, Smile Box oferă servicii de albire dentară cosmetică non–invazive şi nedureroase, într-un mediu ambiant plăcut, elegant şi relaxant, similar cu cel al marilor saloane de cosmetică.

Smile Box este o marcă de origine franceză, specializată în domeniul albirii dentare 100% cosmetice, care introduce în premieră în România conceptul de salon, o afacere de success în ţările vest europene.

Dupa Bucureşti şi Craiova, Clujul este a treia locaţie de acest gen din ţară şi prima într-un centru comercial de anvergură.

După modelul occidental, saloanele de albire dentară cosmetică Smile Box sunt concepute ca o oază de relaxare şi de linişte, cu o ambianţă plăcută, un decor rafinat şi elegant, în care clientul să se simtă rasfăţat şi să îşi regăsească strălucirea surâsului şi bucuria de a zâmbi. Pe lângă serviciile de albire dentară cosmetică, noul salon oferă şi o gamă exclusivă de produse cosmetice şi parfumuri de la parfumeriile Gallimard şi de suplimente alimentare produse de Laboratoarele Omzen.

Smile Box propune două tipuri de tratament şi anume Smile Flash, un tratament de bază, cu o durată de 20 de minute, pentru acţiune imediată, iar cei care au mai mult timp la dispoziţie şi doresc rezultate pe termen mai lung (trei-patru luni), pot opta pentru tratamentul complex Smile Regular, cu o durată de 45 de minute.

Serviciile Smile Box se adresează în egală măsură femeilor şi bărbaţilor, vizând persoane active profesional, pentru care imaginea contează. Smile Box este partener oficial al Federaţiei Române de Scrimă.

Noul salon ce va fi inaugurat în data de 15 Septembrie 2012, va ocupa o suprafaţă de 39 de metri pătraţi şi va fi situat pe strada Balyai Janos a centrului comecial, vis-a-vis de magazinul Benvenuti.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.