Orașul Cluj-Napoca

Informează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Studenţi UBB premiaţi la concursul de Studii de Caz Tímár László din Veszprém

Data publicării
Categoria

Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, a câştigat locul I la concursul de Studii de Caz Tímár László din Veszprém.

Echipa Prometheus, alcătuită din Demeter Zselyke, Kerekes Zsuzsa, Kiss Alpár și Kovács Anita, toţi fiind membrii ai GTK – Business Consulting Club, a reuşit să obţină această performanţă. Studenta Demeter Zselyke a primit premiul special pentru cea mai bună prezentatoare dintre reprezentanții universităților invitate.

În data de 22-24 februarie 2014 Universitatea Pannon din Veszprém, Ungaria a organizat cel de al XIII-lea Concurs de Studii de Caz “Tímár László”. În acest an la concurs au fost primite echipe și din alte centre universitare.

Studiul de caz a fost pus la dispoziţia concurenţilor în data de 22 februarie. Studiul de caz sesiza o problemă la o uzină chimică referitoare la defecțiuni tehnice multiple. Echipele au avut la dispoziţie 24 de ore pentru elaborarea soluţiilor, după care prezentarea soluţiei și raportul managerial au fost trimise organizatorilor. Prezentarea a avut loc în data de 24 Februarie 2014 în două secţiuni: o secţiune pentru echipele locale și o secţiune pentru echipele invitate. Soluţiile prezentate au avut ca obiective reducerea riscurilor privind defecţiunile tehnice prin reproiectarea sistemului de mentenanţă din cadrul firmei.

503 Service Unavailable

Service Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Additionally, a 503 Service Unavailable error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.