Orașul Cluj-Napoca

Împărtășește!

Implică-te! Cluj în imagini

Studenţi UBB premiaţi la concursul de Studii de Caz Tímár László din Veszprém

Data publicării
Categoria

Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, a câştigat locul I la concursul de Studii de Caz Tímár László din Veszprém.

Echipa Prometheus, alcătuită din Demeter Zselyke, Kerekes Zsuzsa, Kiss Alpár și Kovács Anita, toţi fiind membrii ai GTK – Business Consulting Club, a reuşit să obţină această performanţă. Studenta Demeter Zselyke a primit premiul special pentru cea mai bună prezentatoare dintre reprezentanții universităților invitate.

În data de 22-24 februarie 2014 Universitatea Pannon din Veszprém, Ungaria a organizat cel de al XIII-lea Concurs de Studii de Caz “Tímár László”. În acest an la concurs au fost primite echipe și din alte centre universitare.

Studiul de caz a fost pus la dispoziţia concurenţilor în data de 22 februarie. Studiul de caz sesiza o problemă la o uzină chimică referitoare la defecțiuni tehnice multiple. Echipele au avut la dispoziţie 24 de ore pentru elaborarea soluţiilor, după care prezentarea soluţiei și raportul managerial au fost trimise organizatorilor. Prezentarea a avut loc în data de 24 Februarie 2014 în două secţiuni: o secţiune pentru echipele locale și o secţiune pentru echipele invitate. Soluţiile prezentate au avut ca obiective reducerea riscurilor privind defecţiunile tehnice prin reproiectarea sistemului de mentenanţă din cadrul firmei.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.