Orașul Cluj-Napoca

Învață!

Implică-te! Cluj în imagini

Cluj-Napoca se pregătește de Lord of the Dance

Data publicării
Categoria

Cel mai bun show de dans din lume, Lord of The Dance, creat de însuși Michael Flatley, ajunge pe 12 Martie 2014 la Cluj-Napoca în cadrul Festivalului Internațional de Muzică și Artă Transilvania.

Clujenii se pregătesc pentru spectacolul ce va ajunge în mai puțin de două săptămâni pe scena viitoarei Capitale Europene a Tineretului 2015 și au epuizat deja trei categorii de bilete (cele cu 350 de lei, 150 de lei și 100 de lei). Totuși, cei care sunt încă interesați de bilete pentru cel mai bun show de dans din lume sunt așteptați să acceseze site-ul oficial unde pot găsi cele mai noi informații referitoare la evenimentul de pe 12 Martie 2014.

Aflați în turneu internațional, irlandezii care au dat viață poveștii puse în pași de dans de însuși Michael Flatley vor demonstra pentru a doua oară la Cluj-Napoca de ce își merită titulatura de cel mai bun spectacol de dans din lume. De asemenea, istoria de peste șapte ani de succes de pe scena dansului, succes care s-a și menținut în toți acești ani, demonstrează pasiunea și determinarea creatorului care în 1998 atingea un record mondial la step cu 35 de bătăi pe secundă.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.