Orașul Cluj-Napoca

Informează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

MHP, o marcă afiliată a concernului Porsche vine în Cluj Napoca

Data publicării
Categoria

Compania de consultanță în IT și managementul proceselor, Mieschke Hofmann und Partner (MHP), își extinde prezența internațională prin deschiderea unui punct de lucru în al doilea oraș ca mărime din România, Cluj Napoca.

Astfel, numărul angajaților MHP se ridică la peste 950, în 12 puncte de lucru repartizate în țări precum Germania, Elveția, SUA și China. Activitatea diviziei MHP din cadrul concernului Porsche s-a dedicat găsirii de soluții optime în managementul proceselor și suportului IT utilizat în sfera business, concentrându-se pe branșa automobilelor.

MHP Consulting Romania SRL oferă încă de la început servicii de IT complexe, pentru clienții din întreaga lume. Portofoliul de servicii înglobează întregul ciclu de viața al unui produs, de la etapa de Application Management, la managementul proceselor, și în final la faza de dezvoltare customizată.

Dr. Ralf Hofmann, președinte al excutivului / CEO MHP declară: Colaborările noastre cu partenerii din România se întind pe o perioadă de patru ani și au fost mereu un real succes. Prin urmare, am decis să ancorăm ferm prezența noastră în România prin înființarea acestui nou punct de lucru.

Condițiile pentru acest pas au fost din punctul nostru de vedere din cele mai favorabile. Mulți potențiali angajați sunt foarte bine pregătiți din punct de vedere profesional și totodată au cunoștințe bune de limba germană și engleză, adaugă Dr. Ralf Hofmann. Este de subliniat și faptul că România este membru UE – un aspect relevant pentru siguranța informațiilor și – implicit – pentru munca noastră.

Vom începe activitatea noului punct de lucru MHP cu 40 de angajați. În vederea creșterii companiei conform aspirațiilor noastre suntem în continuare în căutare de absolvenți de informatică sau științe economice afirmă Bernd Otto Hoermann, care coordonează operațiunile companiei la Cluj.

Orientarea companiei către extinderea internaționala este o consecință firească a dezvoltarii constante a MHP. Anul de business 2013 a fost unul cu rezultate foarte bune. Succesul anului anterior se reflectă atât în cifra de afaceri care se ridică la 133,3 milioane Euro cât și în numărul angajaților aflat în creștere continuă. Printre realizarile anului 2013 se numară deschiderea unui punct de lucru în Shanghai precum și prezenta MHP in pozitii de top în clasamentele de specialitate.

Toate aceste premise indică o continuă dezvoltare a companiei și în viitor. Plecăm de la ideea că ne vom dezvolta într-un ritm dinamic și în acest an. Cu siguranță filiala din Cluj va avea o contribuție semnificativă în acest sens, subliniază Dr. Ralf Hofmann.

Mieschke Hofmann und Partner (MHP), o marcă afiliată a concernului Porsche este o companie lider din sfera IT de pe piața automobilelor din Germania. Cu o simbioză optimă între consilierea în IT și managementul proceselor, MHP sprijină clienții săi în toate segmetele lanțului valoric. În prezent cei 950 de angajați MHP oferă consultanță si asistența celor 250 de clienți din portofoliul filialelor din Ludwigsburg, Stuttgart, Walldorf, Muenchen, Nuernberg, Essen, Wolfsburg, Berlin, Zuerich (CH), Atlanta (SUA), Shanghai (China) și Cluj Napoca (România).

Deviza MHP: excelența.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.