Orașul Cluj-Napoca

Fii unic!

Implică-te! Cluj în imagini

Specialitatea URSUS Arămie, berea savuroasa care continuă tradiţia fabricării berii în Cluj

Data publicării
Categoria

Până pe 21 Februarie 2012, Fabrica de Bere URSUS îi întâmpină pe toţi clujenii cu o nouă specialitate de bere, URSUS Arămie, creată pentru cei care îşi doresc o bere unică şi savuroasă.

URSUS Arămie este o bere lager nefiltrată, care aparţine stilului Dunkel Lager şi care conţine 5,2% alcool. Produsul are un aspect deosebit, culoarea arămie cu nuanţe de chihlimbar şi cupru fiind desăvârşită prin combinarea celor trei tipuri speciale de malţ din compoziţie (malţ blond, malţ de tip Munich şi malţ caramel). Opalescenţa este conferită de prezenţa celulelor de drojdie.

Prin toate aceste ingrediente alese, URSUS Arămie capătă un gust bogat, cu o profunzime şi o complexitate aparte date de echilibrul notelor de malţ şi amăreală fină oferită de hameiul de aromă.

Fabrica de Bere URSUS este un reper al oraşului şi locul în care arta fabricării berii se împleteşte cu buna dispoziţie. Un loc unic în care vă puteţi bucura de experienţa de a vedea cum se produce berea şi de a aprecia prospeţimea acesteia. Am creat berea URSUS Arămie din dorinţa de a oferi consumatorilor o surpriză deosebită în preajma sărbătorilor, a declarat Monica Mândruţiu, Director de Calitate & Fabricare Bere Ursus Breweries.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.