Orașul Cluj-Napoca

Fii tu primul!

Implică-te! Cluj în imagini

S-a avizat Planul Urbanistic Zonal pentru Spitalul Regional Clinic de Urgenţă

Data publicării
Categoria

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe, a prezidat astăzi, 13 Aprilie 2011, şedinţa Comisiei Tehnice de Urbanism şi Amenajare a Teritoriului a Consiliului Judeţean Cluj.

În cadrul acesteia a fost analizat şi avizat Planul Urbanistic Zonal (PUZ) – Spitalul Regional Clinic de Urgenţă, Localitatea Floreşti, judeţul Cluj. În perioada imediat următoare va avea loc prezentarea acestuia pentru aprobare în plenul Consiliului Local al comunei Floreşti.

Tot în cadrul şedinţei Comisiei Tehnice de Urbanism şi Amenajare a Teritoriului care a avut loc astăzi, a fost avizat şi PUZ-ul aferent construirii Parcului Industrial Tetarom IV.

Ne bucură faptul că, după dezbaterile aprinse pe care le-am avut ieri în cadrul şedinţei Comisiei de Urbanism, am reuşit astăzi să ajungem la un consens şi să luăm o decizie foarte importantă. Avizarea PUZ-ului la Spitalul Regional de Urgenţă a constituit un mare pas în faţă pentru realizarea acestui obiectiv prioritar atât pentru Consiliul Judeţean Cluj, cât şi pentru cei aproximativ 4 milioane de oameni din regiunea de nord-vest României, a declarat Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.