Orașul Cluj-Napoca

Distrează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

QuickMobile la Polus Center Cluj

Data publicării
Categoria

Începând de astăzi clujenii se pot bucura de serviciile QuickMobile la Polus Center Cluj. Clienții centrului comercial vor găsi aici o gamă largă de produse de telefonie mobilă, tablete, laptopuri și accesorii din toate categoriile de produse IT.

QuickMobile a inaugurat astăzi cel de-al doilea magazin la Cluj Napoca, în Polus Center, acesta fiind cel de-al 13-lea magazin din România.

Încă de la începerea activității pe piață, din anul 2005, QuickMobile s-a bucurat de o creștere susținută, diversificandu-și gama de produse și extinzându-și numarul de clienți și comenzi, ajungând una dintre cele mai mari firme din domeniu.

QuickMobile este unic importator și distribuitor oficial în România pentru branduri precum: Ferrari, Hello Kitty, Quiksilver, Zadig & Voltaire, Anymode, Clingo, Guess, Kenzo, Lamborghini, Malopero, Marvel, Motorhead Phones, Optrix, Momo, și multe altele.

Astăzi, în ziua deschiderii QuickMobile, clienții Polus Center sunt așteptați cu -10% reducere la orice produs, iar primii 13 clienți mai beneficiază automat și de o reducere de 50 de lei.

Noul stand QuickMobile este situat la intrarea trei a centrului comercial, vizavi de magazinul Intersport

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.