Orașul Cluj-Napoca

Fii unic!

Implică-te! Cluj în imagini

Sute de tineri și-au depus CV-urile în prima zi a Târgului de Cariere în IT

Data publicării
Categoria

Cel mai important târg de cariere în IT din Cluj-Napoca, la care participă 40 de companii renumite din domeniu, a fost vizitat în prima zi de peste 1.500 de tineri interesați să își găsească un loc de muncă în domeniul tehnologiei.

Oferta de job-uri este variată și numără peste 200 de posturi, de la junior și senior developer, până la posturi care necesită o experiență mai vastă. Unele companii oferă și posibilitatea de internship tinerilor IT-iști. Târgul de Cariere în IT continuă și mâine, accesul fiind liber și se va face între orele 10:00 și 16.00.

Sute de tineri și-au depus CV-urile în prima zi a Târgului de Cariere în IT

Printre companiile prezente la târg se numără BG Soft, Bitdefender, Emerson, HP, iQuest, SDL, Steelcase, Yardi, precum și altele, ele regăsindu-se pe site-ul evenimentului.

În premieră, la eveniment participanții au posibilitatea de a se înscrie gratuit la Atelierul de Cariere în IT, un seminar pe tema Cum să începi un startup business în Cluj, susținut de Florin Mureșan, CEO Squirrly UK. El va vorbi despre cum să ajungi de la o idee de business la un produs, pe cine trebuie să cunoști, unde trebuie să mergi, ce înseamnă buget de marketing $0 și 10.000 de useri în câteva luni. Înscrierea la seminar se face, de asemenea, pe site-ul târgului.

De asemenea, candidații care vin cu CV-ul la târg au posibilitatea de a câștiga două tablete de ultimă generație (una dintre ele fiind oferită de Asus și Intend), dacă se înscriu la tombola organizată la fața locului, prin completarea unui talon.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.