Orașul Cluj-Napoca

Împărtășește!

Implică-te! Cluj în imagini

S-a deschis Yves Rocher La Iulius Mall Cluj

Data publicării
Categoria

Yves Rocher este cel mai nou brand care s-a alăturat portofoliului de magazine din Iulius Mall Cluj. Din 1 Aprilie 2013, clienţii îndrăgitei destinaţii de cumpărături şi petrecere a timpului liber se pot răsfăţa cu produsele cosmetice numărul unu în Franţa.

S-a deschis Yves Rocher La Iulius Mall Cluj

Noul magazin Yves Rocher este situat la parterul Iulius Mall, lângă Bottega Italiană. Într-un cadru modern şi elegant, doamnele şi domnişoarele vor putea alege din aproximativ 700 de tipuri de produse pentru îngrijirea tenului şi a corpului, parfumuri şi machiaj. Toate cosmeticele Yves Rocher sunt naturale şi de o calitate superioară. Cei care pun accent pe frumuseţe vor fi consiliaţi de personalul specializat din cadrul noii locaţii pentru a face alegerile potrivite. Clienţii care vor trece pragul magazinul Yves Rocher din Iulius Mall vor beneficia de oferte promoţionale, preţuri accesibile şi cadouri înmiresmate.

Cu o experinţă de peste 50 de ani, Yves Rocher s-a impus pe piaţa de profil de la nivel mondial, iar 30 de milioane de femei au încredere în frumuseţea pe care produsele franţuzeşti o oferă. Yves Rocher şi-a asumat rolul de cultivator, producător şi distribuitor, coordonând astfel întreaga activitatea şi garantând calitatea produselor sale.

Yves Rocher este o prezenţă activă pe cinci continente, în 80 de ţări, unde are deschise peste 1.600 de magazine. În România, brandul francez a fost lansat în anul 1998 şi, în prezent, numără 27 de magazine, în 13 oraşe ale ţării.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.