Orașul Cluj-Napoca

Fii tu primul!

Implică-te! Cluj în imagini

Quasi Pronti în Iulius Mall Cluj

Data publicării
Categoria

De curând, clienţii Iulius Mall Cluj care iubesc gastronomia italiană au la dispoziţie Quasi Pronti.

Noua locaţie, cu o suprafaţă de 77 metri pătrați, este situată în food court-ul Almondo şi îi întâmpină pe gurmanzi cu numeroase sortimente de paste, specialităţi din paste şi pizza. Deliciosele bucate sunt preparate pe loc, în faţa clientului, în numai două minute. Prin deschiderea restaurantului de la Iulius Mall Cluj, Quasi Pronti dezvoltă relaţia cu lanţul Iulius Group. Compania are o locaţie în Iulius Mall Timişoara şi vizează deschiderea de noi unităţi, în Palas Mall Iaşi şi Iulius Mall Suceava.

Quasi Pronti în Iulius Mall Cluj

Restaurantul Quasi Pronti a adus clujenilor, pe lângă mâncărurile pregătite după reţete care îmbină bucătăria italiană cu cea braziliană, şi un element unic în Iulius Mall Cluj: cuptorul cu lemne folosit pentru coacerea pizzei. Quasi Pronti este un brand foarte apreciat în Portugalia, acolo unde, în anul 1999, familia Ribeiro deschidea primul restaurant. Preparatele Quasi Pronti sunt o alternativă inovatoare a conceptului de fast-food, reţetele concepute îmbinând în mod inedit influenţa italiană cu obiceiurile braziliene deprinse de familia Ribeiro în anii petrecuţi în ţara carnavalului.

Conceptul Quasi Pronti a fost adus în România prin franciză de Gabriela şi Dan Găvojdea. Cei doi deţin licenţa de master franciză pentru ţara noastră şi administrează un restaurant situat în Bucureşti, precum şi noul restaurant din Cluj. Quasi Pronti are șase parteneri francizaţi în Constanța, Arad, Timișoara, Brăila, Oradea și Bacău.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.