Orașul Cluj-Napoca

Împărtășește!

Implică-te! Cluj în imagini

Marcel Iureș la festivalul internațional de film Comedy Cluj 2012

Data publicării
Categoria

În afara celor peste 130 de proiecții din cadrul Festivalului Internațional de Film Comedy Cluj, publicul din Cluj Napoca se va putea delecta în perioada 12-21 Octombrie 2012 și cu alte evenimente culturale de prim rang, evenimente conexe celei de-a patra ediții a festivalului de comedy-drama.

Astfel în data de 14 Octombrie 2012 Marcel Iureș vine la Festivalul Internațional de Film Comedy Cluj de această dată însă în ipostaza de actor de teatru. Absolut!, producție a Teatrului ACT în regia lui Alexandru Dabija va fi prilejul întalnirii publicului din Cluj-Napoca cu un Marcel Iureș cameleonic, protagonist al unui one man show tulburător.

Piesa are la baza povestea Ivan Turbinca scrisă de Ion Creangă în urmă cu mai bine de 130 de ani în urmă, dar care prin tandemul Marcel Iureș- Alexandru Dabija capată acum noi înțelesuri fiind mai actuală ca niciodata.

Polemic și terapeutic ne încercăm puterile cu periculoasa artă a spunerii unei povești. Și nu una oarecare. E vorba despre o poveste printre personajele căreia se află Dumnezeu, Moartea, Dracul… Oamenii care or să o asculte își vor aminti, pentru o vreme, că se poate vorbi despre lucruri mari și esențiale fără fasoane, cu umor și nepăsare, mărturisea regizorul Alexandru Dabija anul trecut cu ocazia premierei Absolut! de la București.

Fără fasoane dar cu umor sunt așteptați și spectatorii clujeni în data de 14 Octombrie 2012, începând cu ora 19:00, la Teatrul Național Cluj-Napoca pentru a fi parte din spectacolul lui Marcel Iureș, concepția regizorală a piesei poziționând publicul chiar pe aceeași scenă cu actorul. Biletele pentru acest spectacol se vor putea achiziționa începând de joi, 4 Octombrie 2012, de la agenția de bilete a Teatrului Național Cluj-Napoca.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.