Orașul Cluj-Napoca

Împărtășește!

Implică-te! Cluj în imagini

Comisarul european pentru agricultură, în vizită la UBB

Data publicării
Categoria

Rectorul Universității Babeș-Bolyai, acad. prof. univ. dr. Ioan-Aurel Pop, s-a întâlnit astăzi cu comisarul european pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală, Dacian Cioloș, care a participat, alături de conducerea UBB, la deschiderea anului academic al programelor masterale și doctorale ale Facultății de Studii Europene şi la inaugurarea Centrului de Negocieri și Medieri Internaționale/Europene și a Centrului pentru Politici de Dezvoltare Regională din cadrul UBB.

Comisarul european pentru agricultură, în vizită la UBB

Rectorul UBB a apreciat importanța înființării celor două centre, afirmând că specializările vizând dezvoltarea regională și politicile europene vor extinde posibilitățile viitorilor absolvenți de a se integra pe piața internatională a forței de muncă.

Prezența mea aici, la Facultatea de Studii Europene, mă onorează în mod deosebit, pentru că pot să mă adresez direct celor implicați în formarea profesională, dar și viitorilor experți europeni ai României și Uniunii Europene. Vreau, astfel, să subliniez cât de importantă este profesionalizarea, în România, a acestui domeniu și doresc să contribui și eu la motivarea tinerilor români pentru a se perfecționa în carierele care pot întări capacitatea administrativă, dar și cea de implementare a politicilor europene, a afirmat comisarul european.

Fostul Negociator Șef pentru aderarea României la Uniunea Europeană, prof. univ. dr. Vasile Puşcaş, a apreciat că prezența comisarului european Dacian Cioloș La Universitatea Babeș-Bolyai denotă preocupare și suport pentru formarea specialiștilor în afaceri europene.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.