Orașul Cluj-Napoca

Fii tu primul!

Implică-te! Cluj în imagini

Program de formare în domeniul asigurării calității

Data publicării
Categoria

Centrul pentru Managementul Calităţii din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai a organizat programul de formare specialişti în domeniul calităţii, la care au participat 15 cadre didactice de la facultăţile şi extensiile universitare, membri ai comisiilor de evaluare şi asigurare a calităţii.

Scopul acestui program a fost de a asigura pregătirea personalului didactic în domeniul managementul calităţii conform cerinţelor standardelor ISO. Cursul organizat este acreditat CNFPA şi este susţinut prin intermediul proiectului Asigurarea calităţii programelor de studii universitare prin formarea resursei umane şi orientarea spre piaţa muncii, cofinanţat FSE.

În urma participării la acest curs, participanţii au obţinut un certificat de specialist calitate şi vor participa, în continuare, la elaborarea de proceduri în cadrul sistemului de management al calităţii implementat în universitate.

Tematicile abordate în cadrul cursului au cuprins:

  • Principiile Managementului Calităţii;
  • Proiectarea, documentarea, implementarea şi menţinerea Sistemului de Management al Calităţii în conformitate cu SR EN ISO 9001:2008 şi SR ISO IWA 2:2009 pentru instituţii educaţionale;
  • Documentaţia Sistemului de Management al Calităţii;
  • Monitorizarea Sistemului de Management al Calităţii;
  • Elaborarea planurilor de asigurare a calităţii;
  • Elaborarea de proceduri şi instrucţiuni de lucru.

Mai multe informaţii despre curs sunt disponibile pe site-ul proiectului.

Acest curs de specializare se încadrează în mai amplul program de formare în domeniul asigurării calităţii pe care universitatea l-a demarat în vederea perfecţionării pregătirii responsabililor cu calitatea de la nivel de facultăţi.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.