Orașul Cluj-Napoca

Creează!

Implică-te! Cluj în imagini

Şuie Paparude @ Flying Circus Pub

Data publicării
Autor
Alexandru Ifrim

Primul sfârşit de săptămână de după perioada sărbătorilor a atras numeroşi doritori de un eveniment ce începe să devină din ce în ce mai popular în Cluj-Napoca: un concert Şuie Paparude.

Încă de la început ştiam că o să mă aştepte multă înghesuială la intrare, o luptă crâncenă pentru a ajunge până la bar, şi pericolul de a mă sufoca (la propriu) din cauza căldurii. Aşa că m-am înarmat cu foarte multă răbdare şi am pornit spre concert încrezătoare că voi găsi o atmosferă incendiară.

Am ajuns nevătămată în Flying Circus Pub, în ciuda impedimentelor precizate mai sus, care din fericire nu mi-au influenţat într-o proporţie aşa de mare starea de spirit. Mi-am găsit un loc strategic suficient de repede şi am început să savurez cu mare poftă fiecare melodie a trupei, înconjurată de mulţimea euforică care îşi manifesta buna dispoziţie dansând la înălţime pe bar sau cântând cu mâinile în aer în faţa scenei. O atmosferă desăvârşită, aş zice, care a ridicat toată lumea în picioare, dând viaţă localului.

Am realizat că noul album al celor de la Şuie Paparude le-au adus mai mulţi fani din diferite cercuri, făcând o comparaţie între publicul ce lua parte la concertele lor acum câţiva ani şi cel de acum. Trupa a evoluat într-o direcţie mai mult decât propice atât lor, cât şi industriei muzicale româneşti, fapt ce poate doar să mă bucure.

Pe la finele concertului, am rămas totuşi cu o întrebare în gând: cum de reuşesc cei de la Şuie să strângă atâţia oameni la fiecare concert de-al lor? Răspunsul a venit pe neaşteptate, de la publicul care scanda din toate puterile: pentru că sunetul ajunge, din difuzoare până-n sânge!


Fotografii realizate de Andrei AMARICĂI.

Opiniile exprimate în acest articol nu reprezintă neapărat poziția Orașul Cluj-Napoca.
Echipa noastră nu își asumă responsabilitatea, explicită sau implicită, asupra eventualelor prejudicii.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.