Orașul Cluj-Napoca

Distrează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Povești cu Condimente

Data publicării
Categoria

Liderul pieței de ingrediente alimentare din România, compania Supremia Grup va inaugura la Polus Center Cluj primul său magazin sub brandul Povești cu Condimente.

Începând cu data de 11 Octombrie 2013, clienții Polus Center se vor putea bucura de produsele oferite de noul magazin Povești cu Condimente.

Magazinul ce face parte din portofoliul companiei Supremia Grup, va beneficia de un concept unic de servire specializată și de o poveste pentru fiecare condiment.

Aici, clienții centrului comercial vor putea alege din gama de peste 200 de produse destinate bucătăriei cum ar fi: condimente, plante aromatice, ingrediente și marinade pentru fripturi și grătar, mirodenii speciale, dressinguri pentru salate, ingrediente pentru supe și ciorbe, ingrediente pentru patiserie, produse recomandate de nutriționiști sau accesorii de bucatarie.

De asemenea, Povești cu condimente își va întâmpina clienții în perioada 11-13 Octombrie 2013, cu o reducere de 10% la toate ingredientele alimentare aflate pe stoc.

Lider al pieței de ingrediente alimentare încă din anul 2009 și având un portofoliu de peste două mii de clienți activi din România și din Europa, compania Supremia Grup comercializează produsele sale în peste 30 de țări ale lumii.

Produsele Supremia Grup sunt în conformitate cu normativele europene privind siguranța alimentelor și reprezintă garanția celor 12 ani de experiența în domeniul industriei alimentare.

Noul magazin va ocupa o suprafață totală de 35 metri pătrați și va fi situat vizavi de hipermarketul Carrefour.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.