Orașul Cluj-Napoca

Informează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Peste 1.200 de locuri bugetate la nivel licenţă şi master disponibile la Universitatea Babeş-Bolyai pentru admiterea din toamnă

Data publicării
Categoria

Un număr de 658 locuri bugetate şi 6.494 de locuri cu taxă, pentru programele de nivel licenţă, vor fi puse la dispoziţia celor care doresc să devină studenţi la zi ai Universităţii Babeş-Bolyai Cluj-Napoca, în sesiunea de admitere din luna septembrie 2013. Alături de acestea, absolvenţii de liceu pot opta şi pentru unul dintre cele 2.073 de locuri la învăţământul la distanţă.

Cele mai multe locuri bugetate disponibile la nivel de licență vor fi la Facultatea de Istorie şi Filosofie – o sută de locuri bugetate, la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială – 94 de locuri fără taxă, respectiv la Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, unde vor fi disponibile 67 de locuri bugetate.

În ceea ce priveşte programul de master, în cadrul sesiunii de admitere din septembrie 2013, studenţii licenţiaţi pot opta pentru unul dintre cele 604 locuri bugetate, forma de învăţământ cu frecvenţă. Începând cu această sesiune de admitere, Universitatea Babeş-Bolyai scoate la concurs şi locuri pentru cele 15 noi programe de masterat, acreditate conform Ordinului Ministrului din 13.08.2013.

Cea de-a doua sesiune de admitere la Universitatea Babeş-Bolyai va avea loc în perioada 9-20 Septembrie 2013. Înscrierea candidaţilor, precum şi probele de concurs, afişarea rezultatelor, depunerea contestațiilor, confirmarea locurilor, fiind stabilite la nivelul fiecărei facultăţi din cadrul UBB.

Calendarul admiterii poate fi consultat pe site-ul oficial.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.