Orașul Cluj-Napoca

Dezvoltă!

Implică-te! Cluj în imagini

Acord bilateral semnat în premieră de UBB cu cea mai veche universitate din Ungaria

Data publicării
Categoria

Universitatea Babeş-Bolyai a semnat, în premieră, un acord cadru pentru programe masterale, de tip diplomă dublă, cu Universitatea Eötvös Lórand (ELTE) din Budapesta, cea mai veche instituţie de învăţământ superior din Ungaria.

Acordul semnat oferă posibilitatea studenţilor UBB să studieze şi să participe la stagii de practică în Ungaria. Diploma dublă reprezintă recunoaşterea Universităţii Babeş-Bolyai la un înalt nivel European.

Pe lângă semnarea acordului, delegaţia UBB compusă din rectorul acad. prof. univ. dr. Ioan-Aurel Pop, prorectorii prof. univ. dr. Călin Rus, prof. univ. dr. Ladislau Nagy şi conf. univ. dr. Anna Soós,a vizitat Catedra de Limbă şi Literatură română de la ELTE.

În cadrul acestei vizite rectorul Universităţii Babeş-Bolyai a susţinut o comunicare ştiinţifică la Catedra de Istorie a Universităţii din Budapesta, cu titlul Regimul de stări în Transilvania.

Vizita oficială a implicat şi participarea delegaţiei UBB la deschiderea festivă a anului academic la universitatea parteneră în data de 6 Septembrie 2013.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.