Orașul Cluj-Napoca

Informează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Noriel deschide un nou magazin în Polus Center Cluj

Data publicării
Categoria

Noriel, liderul pieței de retail de jucării, va deschide pe 28 Septembrie 2013 cel de-al 33-lea magazin al rețelei, în Polus Center Cluj.

Pe lângă petrecerea de deschidere, vor avea loc activităţi de face-painting, modelaj de baloane şi jocuri creative, iar primii 50 de cumpărători vor primi gratuit un voucher de 50 lei pe care îl pot folosi pentru achiziţionarea de jucării din magazin.

Magazinele de jucării Noriel se adresează copiilor dar și părinților care găsesc într-un spațiu dedicat o gamă de peste 3.000 de jocuri și jucării. În magazinul de jucării Noriel se pot alege de la păpuși și accesorii, figurine de acțiune, jocuri creative și de construcție până la jucării de exterior, produse pentru școală și jucării și accesorii pentru bebeluși.

Noriel este retailerul specializat în jucării, lider al pieței românești de profil în principalele orașe ale țării: Alba-Iulia, Arad, Bacău, Botoșani, Brăila, Brașov, București, Buzău, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Oradea, Piatra-Neamț, Pitești, Ploiești, Târgu Mureș și Timișoara.

Noul magazin va fi situat pe strada Bolyai Janos din incinta centrului comercial, lângă magazinul Benvenuti.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.